Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Forum kuralları

HEROES OF NEWERTH HESAPLARI ARTIK BETA-KEY SİZ YARATILABİLMEKTEDİR. iyi oyunlar :)

Forum kilitlendi Bu başlık kilitlenmiştir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz.  [ 27 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Honturk ekibinin size sorusu var :)
MesajGönderilme zamanı: 10 Mar 2010, 21:07 
Bloodlust

benim düşüncem bugüne kadar epey bi bi oyun we payLaşım portaLında takıLdım bence çok sıradan durumda forum ama gerçekten yeterince onLine kişi yok sorun bu oLsa gerek daha iLgi çekici şeyLer kuLLanmakta fayda war beLki forumun koyu rengi biraz daha açıLabiLir yada ara doLguLarLa daha rahat bi görüntü çıkabiLir , yeterince payLaşımda yok HoN dışındada bazı payLaşımLar yapıLması insanLarın buraya daha fazLa girmesini takip etmesini sağLayabiLir bence nihayetinde HoN daha çok yeni we yeterince kuLLanıcısı yok bundan doLayı başka payLaşımLarLa sohbeti muhabbet ortamını sağLanabiLir benim düşüncem tabi bu ...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 11 Mar 2010, 16:17 
Yönetici
Yönetici

bazı ufak siteler bunu dikkate alarak Heroes of Newerth dışı konular açarak post ve topic sayısını kabartmaya çalışıyor. bizi geçebildilermi ? hayır :D

dota kısmını bile açmak istememiştik düşünün.

bazı ezik ve sahtekar hon siteleri varki bizim rehberlerimizi çalıyorlar.
ve bununlada gurur duyuyor bu ezik sitenin kolpa adminleri :)
orjinali ile faydalanmanız dileğimizle Honturk ekibi

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 22 Mar 2010, 19:01 
Bloodlust

Sanmıyorumkı alan bıdaha gelmesın yada ole :) alanın gelmemesının tek sebebı ogrenme arzusu olmadıkalrı ıcın nasıl olsa key aldım oyuna basladım ıte kalka oynarım dusuncesı var .

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 26 Mar 2010, 15:03 
Bloodlust

Arkadaslarin dedigi olaya deyinmek istiyorum kullanışlı değil demişler.Bence forumun dizayni güzel fakat daha iyi bir tema kullanırsanız daha iyi sonuclar verebilir

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 29 Mar 2010, 12:56 
Yeni Üye

Öncelikle ben bir grafik tasarımcıyım ve eğer bunca yıl bir tecrübe edindiysem kesinlikle tek bir neden var. Birincisi ubisoft gibi firmaların sitelerine bakın tamamen gri değillerdin çok sadedirler ve zeminde beyazla geçişli zeminler hakimdir. Sadece gri olması ve yazıların okunulmaya çalışılması bir çok kişide göz yorgunluğuna kaldıki grinin verdiği bunaltıcı ve kasvetli hava da sıkıntıya sebep olur. Bu bilgiyi rengin psikolojisiyle ilgili her yerde bulabilirsiniz. Benim önerim ya ubisoftun ki gibi bir site yada blizzardın gibi ki ikinci seçenek için bayağı alaylı olmak da şart :) Bu arada burdan key istemek kesinlikle yasak bunun farkındayım fakat şu an çalışıyorum zamanım kalmadı ve bütün yazacaklarımıda buraya yazdım umarım burdan keyle ilgili sesimi duyarsınız. Ayrıca fikirden öte uygulamaya geçilcekse siteyle ilgili tasarım noktasında yardımcı olabilirim benimle irtibata geçerseniz.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 30 Mar 2010, 10:37 
Yeni Üye

haklısınız

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 31 Mar 2010, 13:11 
Yeni Üye

saçmalık key için gelip sonra siteye takılmayıp veya karşılığını vermemek ayıp

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Forum kilitlendi Bu başlık kilitlenmiştir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz.  [ 27 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: